Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κατάληψη στο Γυμνάσιο Νικήτης

Συνεχίζονται οι καταλήψεις σχολικών μονάδων σε αρκετές περιοχές της Χαλκιδικής με τους μαθητές να ζητούν να μην είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, ενώ διαμαρτύρονται μεταξύ άλλων για τον αυξημένο αριθμό των μαθητών ανά τμήμα και τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό.


Σήμερα ξεκίνησε κατάληψη στο Γυμνάσιο Νικήτης, ενώ υπό κατάληψη είναι το Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Νικολάου και το Γυμνάσιο και Λύκειο Ορμύλιας.

 

Στη λήψη μέτρων κατά των μαθητικών καταλήψεων – οι οποίες συνεχίζονται σε δεκάδες σχολικές μονάδες – πέραν της πειθούς και της συνεχούς έκκλησης προς τους καταληψίες, προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

«Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί πολύ. Θα δούμε τι μέτρα περαιτέρω μπορούμε να πάρουμε, πέραν της πειθούς και της συνεχούς έκκλησης να μην γίνονται τέτοιες ενέργειες οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα και στη σχολική χρονιά, αλλά και στην υγεία των ανθρώπων που προχωρούν σε καταλήψεις. Και αυτό γιατί θα πρέπει να εφαρμόζουμε όλοι τα μέτρα για τον κοροναϊό χωρίς εξαιρέσεις» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα