Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Ο Αστ. Ζωγράφος στην τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπιουργό για το «Ελλάδα 2021»

Τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε το πρωί, μεταξύ των δήμων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις «Ελλάδα 2021», παρουσία της προέδρου της επιτροπής, κας Γ. Αγγελοπούλου, του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Π. Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Θ. Λιβάνιου και του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου, οι οποίοι με σύντομους χαιρετισμούς μίλησαν για τη σημασία των εκδηλώσεων αυτών.


Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε διαδικτυακά τους δημάρχους της χώρας τονίζοντας το υψηλό επίπεδο των προτάσεων και συνεχάρη τους δημάρχους που συμμετέχουν, ιδιαίτερα λόγω των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε εξ αιτίας της πανδημίας.
Τον Δήμο Πολυγύρου εκπροσώπησε ο δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος.

Ο Δήμος Πολυγύρου είναι από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα που κατέθεσε προτάσεις στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021», αναγνωρίζοντας τόσο τη σημασία τους όσο και τη μεγάλη συμμετοχή της περιοχής μας στα ιστορικά γεγονότα της περιόδου του 1821.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα