Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Διακρίσεις για τη θεατρική ομάδα του συλλόγου Ν. Μουδανιών «Απάμεια»

Σημαντική επιτυχία για την θεατρική ομάδα του συλλόγου Νέων Μουδανιών «Απάμεια» στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας, καθώς κατάφερε να αποσπάσει πέντε βραβεία. Η ομάδα επιλέχθηκε ανάμεσα σε σαράντα συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρουσιάσουν το έργο του Frank McGuiness “Τα εργαζόμενα κορίτσια» σε σκηνοθεσία Ορέστη Τεάζη.

 

Στο φεστιβάλ διαγωνίσθηκαν 7 ερασιτεχνικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Νίκος Βερλέκης, Ηθοποιός-Σκηνοθέτης & Πρόεδρος της επιτροπής, Παναγιώτης Μέντης, Ηθοποιός-Θεατρικός Συγγραφέας,Τηλέμαχος Μουδατσάκις, Συγγραφέας-Σκηνοθέτης, Ιωάννα Ρεμεδιάκη, Θεατρολόγος-Ηθοποιός-Σκηνοθέτης και Σοφία Φιλιππίδου, Ηθοποιός- Σκηνοθέτης-Συγγραφέας.

Η θεατρική ομάδα της «Απάμεια» απέσπασε 5 βραβεία:

1. Σκηνοθεσίας - Ορέστης Τεάζης 

2. Φωτισμού - Ορέστης Τεάζης 

3. Α’ γυναικείου ρόλου - Χριστίνα Ψωμαδέλλη 

4. Β’ γυναικείου ρόλου - Αναστασία Δεκάκη 

5. Τρίτης καλύτερης παράστασης

 

“Συγχαίρουμε τη θεατρική ομάδα του συλλόγου «Απάμεια» για την επιτυχία της. Κάθε επιτυχία συλλόγου του τόπου μας μάς γεμίζει μεγάλη χαρά και τη νιώθουμε σαν δική μας. Συνεχίστε να δημιουργείτε και να προσφέρετε σε όλους μοναδικές στιγμές”, δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα