Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ετοιμασίες για τα Ινδικά Καλλιστεία στη Χαλκιδική -ΦΩΤΟ-

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τις Ινδές καλλονές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση των Ινδικών Καλλιστείων Mrs. India Worldwide 2019, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 18 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras.

Οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίζονται σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής και αυτές τις μέρες βρέθηκαν στο πάρκο του Αριστοτέλη για μια εντυπωσιακή εξωτερική φωτογράφιση και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον παραδοσιακό οικισμό της Αρναίας. 

Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, οι διαγωνιζόμενες θα φωτογραφηθούν με φόντο τα σημαντικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα, ενώ ολόκληρο το event αναμένεται να προβληθεί σε έως και 150 εκατ. άτομα απ' όλο τον κόσμο, μέσα από τα social media των διαγωνιζομένων, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Ινδίας.

 

Φέτος, 175 διαγωνιζόμενες Ινδές κυρίες απ’ όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στη διοργάνωση και θα συνοδεύονται από αποστολή 600 ατόμων. Οι εκδηλώσεις  θα είναι ανοιχτές και για το ελληνικό κοινό, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν άρωμα Bollywood στην Ελλάδα.

H Mideast Travel Worldwide, Επίσημος Παγκόσμιος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης της διοργανώτριας εταιρείας Shri Sai Entertainments, φέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Ινδικά Καλλιστεία «Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019» στην Ελλάδα. Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής είναι υποστηρικτής της μοναδικής εκδήλωσης.

του Γρ.Αντωνιάδη

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα