Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Τάσος Αγαθαγγέλου ξεκίνησε τον διπλό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου λίγο πριν τα μεσάνυχτα! VIDEO/ΦΩΤΟ

Τη διπλή διάπλευση του Τορωναίου Κόλπου επιχειρεί ο Τάσος Αγαθαγγέλου, ο οποίος πέρυσι τερμάτισε πρώτος στον 46ο Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου σε 6 ώρες και 2 λεπτά.

 

Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα ο Τάσος Αγαθαγγέλου βούτηξε στα φιλόξενα νερά του Τορωναίου Κόλπου από την παραλία της Νικήτης, στη Σιθωνία, καταχειροκροτούμενος από μικρούς και μεγάλους που συγκεντρώθηκαν στην προβλήτα, για να του ευχηθούν καλή επιτυχία και να τον ενδυναμώσουν με το θερμό τους χειροκρότημα! 

 

Ο 31χρονος κολυμβητής θα κολυμπάει όλη τη νύχτα χωρίς κανένα βοηθητικό μέσο πλεύσης και όταν φθάσει στην ακτή της Καλλιθέας στην Κασσάνδρα, τα ξημερώματα, θα επιστρέψει αμέσως πίσω στη Νικήτη. Συνολικά θα κολυμπήσει 52 χιλιόμετρα! 

 

Στη βάρκα του Μιχάλη Ζαφειρούδη, που θα τον ακολουθεί απόψε και αύριο σε όλη τη διαδρομή, βρίσκονται η φίλοι του Τάσου και η πρώην πρόεδρος της Εκπολιτιστικής Εταιρίας Νέων Νικήτης "ο Σίθων", Κωνσταντίνα Κούρα. 

 

Υπολογίζεται ότι θα τερματίσει τον διπλό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου σε περίπου 15 ώρες, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες!

 

 

 

 

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί ο 47ος Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου, ο οποίος αποτελεί θεσμό για την παγκόσμια μαραθώνια κολύμβηση.

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα