Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Η Νίκη Αμμουλιανής πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της επί του Γοματίου

Η Νίκη Αμμουλιανής στη Γ΄ κατηγορία πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στην δεύτερη στην βαθμολογία ομάδα τον Ήφαιστο Γοματίου. 

Στο α' ημίχρονο και παρά την πολύ καλή απόδοση της Νίκης, η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 0-1. Στο β' ημίχρονο η Νίκη ήταν καταιγιστική και με τρία τέρματα αλλά και πολύ καλό ποδόσφαιρο πέτυχε μία δίκαιη νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους πολλούς φίλαθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο των Νέων Ρόδων και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των παιδιών. 

Η ισοφάριση ήρθε από ένα τρομερό σουτ στο "Γ" της αντίπαλης εστίας από τον Μάριο Τσιμτσίδη γύρω στο 60'. 

Μετά από λίγα λεπτά ο Τάσος Χριστοδούλου κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δημήτρης Τσιντζος, πετυχαίνοντας το όγδοο τέρμα του στο πρωτάθλημα. 

Τον θρίαμβο ολοκλήρωσε η γκολάρα του Παύλου Μουρόπουλου έπειτα από ατομική ενέργεια του Δημήτρη Τσίντζου. 

 

Η Διοίκηση της Νίκης Αμμουλιανής συνεχάρη τους παίχτες και τον προπονητή για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και εξέφρασε την ικανοποίηση της για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στην επανεμφάνιση της στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα