Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

ΠΑΟ Δουμπιών - Προποντίς Ν. Μαρμαρά 1 - 6

Δυνατά ξεκίνησε η Προποντίς Ν. Μαρμαρά τον αγώνα με τα Δουμπιά, καθώς προηγήθηκε πολύ νωρίς με καρφωτή κεφάλια του Καρνόπουλου. Ο ίδιος -σε φόρμα σήμερα- διπλασίασε τα τέρματα του κάνοντας το 0-2 που ήταν και το σκορ του α΄ημιχρόνου.

Στο β' ημίχρονο η ομάδα του Ν. Μαρμαρά πάτησε το γκάζι και ύστερα από σέντρα σουτ του Ψηλογιάννη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των Δουμπιών για το 0-3. Ο ΠΑΟ Δουμπιών κατάφερε να μειώσει σε 1-3. Λίγο αργότερα και παλι  Καρνόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-4. 

Αμέσως μετά, πρωτοβουλία ανέλαβε ο Ραμά. ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-5.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ του Τερσενίδη και ύστερα από σέντρα ασίστ του Αντωνιαδη με φοβερό τακουνάκι στην κίνηση έκανε το τελικό 1-6! Η Προποντίδα με το σημερινό αποτέλεσμα μένει ξεκάθαρα στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς χθες ο Τορωναίος Συκιάς αρκέστηκε στον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Τα γκολ για την Προποντίδα:

(3) ΚΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ 

(1) ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΗΣ 

(1) ΡΑΜΑ 

(1) ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα