Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Πατρίκ Ογκουνσότο στον Π.Ο. Μουδανιών

Μετά το σύντομο πέρασμα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, ο Πατρίκ Ογκουνσότο θα συνεχίσει το 2ο φετινό αγωνιστικό εξάμηνο στον Π.Ο. Μουδανιών.

Ο 34χρονος (19/04/1983) Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των Μουδανιών, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και φυσικά το ευρωπαϊκό.

 

Την ίδια ώρα ο ΠΟΜ προχώρησε και σε άλλες μεταγραφές. 

Παίκτες του Π.Ο.Μ ο μέσος Δημήτρης Δαρατζης από τον Μακεδονικό Λητής. 

Ο μεσοαμυντικος Μιχάλης Νικολαΐδης από τον Α.Ο.Κ. Αγιου Αθανασιου. 

Ο μέσοεπιθετικος Νίκος Μουρμουρης από την Ολυνθο, ο τερματοφύλακας Μαριος Αγραφιώτης από ομάδα της Κοζανης και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Νικος Πασσαλης από την Ολυνθο. 

Σύμφωνα με το   Goal στη Χαλκιδική, η ομάδα των Μουδανιών περιμένει αύριο απάντηση από έναν επιθετικό από ομάδα της Χαλκιδικής που πρωταγωνιστεί…

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα μεταγράφηκαν στα Ν.Μουδανιά ο Μανώλης Ζαχαράκης και ο Γιώργος Γκεοργκιεφ που μαζί με τα σημερινά αποκτήματα έφτασαν τους 8.

 

Με πληροφορίες από το  Goal στη Χαλκιδική

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα