Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Μετάλλια για την Άννα και Ασπασία Μήτσου στο 3ο Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo

Δύο μετάλλια απέσπασαν οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Taekwondo της N.Τρίγλιας, Άννα και Ασπασία Μήτσου στο 3ο Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo που διοργάνωσε η Αθλητική Ομοσπονδία Τaekwondo Ελλάδος και διεξήχθη το Σάββατο στο Κονταξοπούλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.



Η Ασπασία Μήτσου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων 14-15 έως 50kg και η Άννα Μήτσου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων 16-17 έως 52kg.

Ο  Α.Σ. Ν. Τρίγλιας αναφέρει: "Αξίζουν συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες καθώς και στον προπονητή τους Τάσο Πιπερίδη γιατί σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν οι αθλήτριες και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καταφέρνουν να ανεβάσουν την Ελλάδα και την Χαλκιδική ψηλά".

Ο Δήμαρχος Μ. Καρράς συγχαίρει τις δύο αθλήτριες του ΑΣ. ΑΤΛΑΣ Ν. Τρίγλιας, Άννα Μήτσου και Ασπασία Μήτσου, για τις νέες επιτυχίες τους στο 3ο Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWONDO, όπου κατέκτησαν το ασημένιο και χρυσό μετάλλιο αντίστοιχα.

«Η δική σας νίκη είναι και δική μας χαρά. Η άνοδός σας στο βάθρο «ανυψώνει» και τη δική μας περηφάνια για δύο κορίτσια του τόπου μας που μας αποδεικνύουν συνεχώς ότι χρειάζεται αδιάκοπος αγώνας και προσπάθεια για να έρθει η επιτυχία. Δε θα σταματήσω ποτέ να σας συγχαίρω και ως συντοπίτης σας και ως Δήμαρχος. Είμαστε κοντά σας και χαιρόμαστε με την επιτυχία σας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας συνεχάρη, επίσης, τον προπονητή τους Πιπερίδη Τάσο, που αναμφισβήτητα συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία των δύο αθλητριών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα