Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα

Στην Κασσάνδρα θα διεξαχθεί φέτος το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων - Διαμερισμάτων «ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ», το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου με αφετηρία και τερματισμό την Καλλιθέα.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της προσπάθειας των φορέων της περιοχής για την προώθηση του ποδηλατικού τουρισμού και στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου με μεγάλα εναλλακτικά γεγονότα.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση των ποδηλατικών διαδρομών και θα γίνει μια προσπάθεια για σηματοδότηση και δημοσιοποίηση των διαδρομών, ώστε να διευκολύνει και προσελκύσει το αντίστοιχο ποδηλατικό κοινό.

 

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, θα γίνουν οι αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών με εκκίνηση στις 14.00 το μεσημέρι από την Καλλιθέα. Οι εκκινήσεις θα δίνονται ανά λεπτό και οι αθλητές-τριες θα διαγωνιστούν κόντρα στο χρόνο.

 

Την Κυριακή 29 Μαρτίου, θα διεξαχθούν αγώνες Δρόμου Αντοχής με εκκίνηση στις 10.00 το πρωί για τις κατηγορίες Παίδων-Γυναικών-Νεανίδων-Κορασίδων, και στις 12.00 για τις κατηγορίες Ανδρών-Εφήβων-Μάστερς καλύπτοντας 100 περίπου χλμ. σε κυκλική διαδρομή όλης της Χερσονήσου της Κασσάνδρας.

 

Ταυτόχρονα με τους αγώνες θα διεξαχθεί Λαϊκή ποδηλατοδρομία και τρέξιμο για όλους τους κατοίκους της περιοχής, για την διασκέδαση και ευεξία τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα