Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Sithonia mini marathon: Φιλανθρωπικός αγώνας για το μικρό Νεκτάριο

Το Sithonia Mini Marathon// Run For Nektarios είναι ένας αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και το σύνολο των εσόδων θα δοθεί στον Νεκτάριο Ψηλογιάννη του Κωνσταντίνου και της Αλεξάνδρας. 

Ο Νεκτάριος γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2017 με βροχοπνευμονική δυσπλασία και χρήζει μηχανικής υποστήριξης. Έχει υποβληθεί σε 5 χειρουργεία και νοσηλευόταν για 1,5 χρόνο (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). 

Αντικειμενικός σκοπός του αγώνα είναι ο εξής: Ο Νεκτάριος βρίσκεται στο σημείο εκείνο όπου πρέπει για την ανάπτυξη του να προμηθευτεί νάρθηκες και ορθοστάτη. Η απόκτηση του απαραίτητου εξοπλισμού είναι ζωτικής σημασίας για τα επόμενα στάδια ανάπτυξης του όπως επίσης αποτελεί σημαντική βοήθεια για τα στάδια της εργοθεραπείας και της φυσιοθεραπείας. 

Για τον λόγο αυτό ο υπότιτλος του αγώνα είναι «Run For Nektarios». 

Το Sithonia Mini Marathon// Run For Nektarios έρχεται για να ενισχύσει την μάχη του. 

Ο Νεκτάριος, μας προσφέρει ένα δώρο, να βγούμε έξω και να τρέξουμε, να περπατήσουμε και να χαρούμε τρεις διαδρομές σε ένα ευλογημένο τόπο, στην Σιθωνία Χαλκιδικής και να γνωρίσουμε την χαρά του αθλητισμού. Και με την σειρά μας να του επιστρέψουμε το αντίτιμο της συμμετοχής μας. Και πιθανόν στο τέλος εμείς θα είμαστε οι κερδισμένοι.

Ραντεβού στις 24 Μαΐου του 2020

• 20 χλμ Νικήτη - Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής

• 5 χλμ Παρθενώνας - Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής

• 0,5 χλμ Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής

 

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει μέσω της Viva.gr στο ακόλουθο link: https://www.viva.gr/tickets/sports/run/xalkidiki/run-for-nektarios/

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα