Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Ηρακλής Ν. Φώκαιας για τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου

Ο Ηρακλής Ν. Φώκαιας με αφορμή την πρόωρη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου λόγω της πανδημίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

 

" Η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να πετύχει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία κι έτσι του χρόνου θα βρίσκεται και πάλι στην ελίτ των ομάδων του νόμου μας!

Δυστυχώς, με όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα που ταλαιπώρησαν όλο τον κόσμο δεν μας δίνεται η ευκαιρία να πανηγυρίσουμε έτσι όπως θέλουμε αυτή την μεγάλη επιτυχία κι έτσι η χαρά μας περνάει σε δεύτερη μοίρα!

Για την ιστορία και μόνο θα αναφέρουμε πως ακόμη και διακοπή να μην υπήρχε ο Ηρακλής Νέας Φωκαίας είχε καταφέρει να κάνει μια καταπληκτική πορεία και να εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή του!

Λόγω της κατάστασης και σεβόμενοι πάντα κάποιες ομάδες που η διακοπή τις αδίκησε δεν θα πανηγυρίσουμε!

Σίγουρα όμως θέλουμε να συγχαρούμε τους δικούς μας πρωταγωνίστές. Τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και το ΔΣ για την προσπάθεια τους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που παρ όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν δήλωσαν ένα μεγάλο παρών και κατάφεραν να γράψουν άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου !

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον κόσμο μας που ήταν φέτος δίπλα μας!!

Τέλος για άλλη μια φορά να αναφέρουμε ότι λυπούμαστε τους κόπους κάποιων ομάδων που αυτή η διακοπή τους στέρησε την ευκαιρία είτε να παλέψουν για την παραμονή, είτε να παλέψουν για την άνοδο είτε για την κατάκτηση του κυπέλλου !

Ευχόμαστε η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής μας.

Ευχόμαστε η επόμενη μέρα γενικά να είναι καλύτερη για όλο τον κόσμο.

Ευχόμαστε ένα κανονικό και καλό καλοκαίρι σε όλους ! "


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα