Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ανθεμούς Γαλάτιστας: Απέχει από την κλήρωση ανάδειξης κυπελλούχου

Την απόφασή του να απέχει από τη διαδικασία κλήρωσης για την ανάδειξη κυπελλούχου, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ, ανακοίνωσε το ΔΣ του "Α.Σ. Ανθεμούς Γαλάτιστας".

Σε ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδας προτείνεται στην ΕΠΣ Χαλκιδικής να απονείμει μετάλλια και στους δύο Συλλόγους (Ολύνθου και Γαλάτιστας) και το κύπελλο να παραμείνει στα γραφεία της Ένωσης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

"Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο., σχετικά με την ανάδειξη κυπελλούχου μέσω κλήρωσης, και χωρίς να επιρρίπτουμε καμία ευθύνη στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για αυτήν την απόφαση η οποία προσβάλλει τους κόπους και την ιστορία μας.

Το μεγαλύτερο κίνητρό μας, όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι τα έντονα συναισθήματα της χαράς αλλά και της απογοήτευσης μέσω της νίκης ή της ήττας, εντός γηπέδου, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δυστυχώς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κερδίσουμε ή να χάσουμε κανένα τίτλο εκτός γηπέδου, καθώς οι αξίες και η ηθική μας δεν μας το επιτρέπουν.

Έτσι, με μεγάλη μας λύπη αλλά με σεβασμό απέναντι στην ιστορία μας, ανακοινώνουμε την αποχή μας από οποιαδήποτε τέτοιου είδους διαδικασία.

Οφείλουμε να αποδεχτούμε ότι οι νικητές του κυπέλλου Χαλκιδικής 2019-2020 θα είναι δύο, ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ και ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, και να συγχαρούμε την ομάδα της Ολύνθου για την πορεία της μέχρι τον τελικό, όπου και θα μάς έβρισκε αντιμέτωπους.

Υπό αυτές τις συνθήκες, προτείνουμε στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και στους δύο Συλλόγους και τη παραμονή του κυπέλλου στα γραφεία της Ένωσης.

Όσον αφορά το θεσμό του πρωταθλήματος, η στάση του Α.Σ. "Ανθεμούς" παραμένει ίδια και οφείλει να συγχαρεί τις 12 συμμετέχουσες ομάδες για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που παρουσιάσαμε!"

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. Α.Σ. ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα