Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν απειλεί αλλά και δεν εκβιάζεται

To μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν απειλεί αλλά και δεν εκβιάζεται έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, το απόγευμα της Τετάρτης.

 

«Καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός σε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό.

 

«Δεν φοβόμαστε τον διάλογο, ακόμη και τον πιο δύσκολο, γιατί έχουμε πίστη στο δίκαιο των θέσεών μας. Ομως διάλογος με προκλήσεις και σε κλίμα έντασης είναι, προφανώς, άνευ αντικειμένου», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

 

Η Ελλάδα είναι μία χώρα υπερήφανη και ισχυρή. Μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας και πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Μένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και στους κανόνες καλής γειτονίας. Επιδιώκουμε με όλους γέφυρες ειρήνης, καλής πίστης και συνεργασίας.

Η πατρίδα μας δεν απειλεί αλλά και δεν εκβιάζεται. Και για αυτό ακριβώς και δεν υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς. Ούτε, όμως, και ανέχεται προκλητικές ενέργειες.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα