Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2025

Ε Επικαιρότητα

H 25η Μαρτίου στην Αρναία -ΦΩΤΟ-

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Αρναία.

Η ημέρα ξεκίνησε με το Εωθινό. Η φιλαρμονική παιάνισε το πρωί στους δρόμους της κωμόπολης εμβατήρια και υψώθηκε η Σημαία μπροστά από το Δημαρχείο.

Στη συνέχεια τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας κ.κ. Θεοκλήτου.

Μετά τη δοξολογία, κλήρος και λαός κατευθύνθηκαν στο μνημείο των ηρώων όπου εψάλη η επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων.

Ακολούθησε παρέλαση από τους μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων της Αρναίας.

 


🎅 Η Αρναία ντύνεται στα γιορτινά της και σας προσκαλεί στο «Μέλωμα του Χριστού»! Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, στην Κεντρική Πλατεία της Αρναίας αναβιώνει το έθιμο του "Μελώματος του Χριστού" σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες, φως και χριστουγεννιάτικη ζεστασιά.

🎄 Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα