Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εκδήλωση προς τιμή των απόμαχων εκπαιδευτικών στο Παλαιοχώρι

Μια ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου εκδήλωση διοργάνωσε την Κυριακή ο Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Όμιλος Παλαιοχωρίου “To Καστέλι” στο προαύλιο του παλαιού πέτρινου σχολείου Παλαιοχωρίου.

Έντονα τα συναισθήματα από απόμαχους και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς αλλά και από όλους τους παρευρισκόμενους που με συγκίνηση θυμήθηκαν τα σχολικά τουε χρόνια και σε πολλούς δόθηκε η δυνατότητα να βραβεύσουν τους παλιούς τους δασκάλους.

Ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, Νίκος Αυγερινός σημείωσε: "Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Απόστολο Παπαργυρίου και τα άξια μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Ομίλου Παλαιοχωρίου "Το Καστέλι" για την υπέροχη εκδήλωση. Με τις πρωτοβουλίες τους αναβαθμίζουν πολιτιστικά τον τόπο μας. Προσωπικά είχα την τιμή να παρουσιάσω την καθοριστική συμβολή του αειμνήστου δασκάλου και ακάματου εργάτη του Πολιτισμού ΣΤΑΘΗ ΤΣΙΑΛΗ στην ίδρυση και λειτουργία τόσο της δανειστικής Βιβλιοθήκης του Ομίλου όσο και του ιδίου του Ομίλου. Το έκανα με πολλή χαρά και συγκίνηση. Η ευγνωμοσύνη μου για την αγάπη του, την βοήθεια και την στήριξή του θα είναι αιώνια".

Παράλληλα, εγκαινιάστηκε και έγινε η ονοματοδοσία της βιβλιοθήκη της σε «Στάθης Τσιαλής», προς τιμήν του ιδρυτή της και εξαίρετου εκπαιδευτικού, παρουσία του δημάρχου Δήμου Αριστοτέλη κ. Βαλιάνου, των αντιδημάρχων, της περ. συμβούλου, κα. Ζωγράφου, του προέδρου της ΠΟΞ, Γρηγόρη Τάσιου, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και του προέδρου του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου, κ. Τζιτζιρίκα.

Ο Γρηγόρης Τάσιος ανέφερε: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είχα τη ευκαιρία να παραβρεθώ εδώ σήμερα και μαζί με τους συντοπίτες μου να ευχαριστήσουμε τους δασκάλους για τη σημαντική τους προσφορά στην εκπαίδευση και στην κοινωνία του Παλαιοχωρίου, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες τους να διαμορφώσουν ακέραιους χαρακτήρες, να μεταλαμπαδεύσουν στους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να διαμορφώσουν ψυχές γεμάτες ιδανικά και να εξελιχθούν στο μέλλον άξιοι πολίτες και άνθρωποι".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα