Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Τον Πολύγυρο επισκέφθηκε η Έφη Αχτσιόγλου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής συνεδρίασε σε μια διευρυμένη συνεδρίαση ανοιχτή σε όλους, με τα όργανα του κόμματος να είναι παρόντα και εισηγήτρια την πρώην υπουργό του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου.

Η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία συσπειρώνει τις δυνάμεις του και όλοι μαζί θα δώσουν ενωμένοι τη μάχη.

«Αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε με ενωτικότητα, η Αριστερά ίσως δίνει καλύτερες μάχες όταν είναι πιεσμένη. Πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχτούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό τον πολιτικό μας πρόγραμμα. Η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα και έχω την βαθιά πεποίθηση ότι το πρόγραμμα μας απαντά στις λαϊκές ανάγκες» πρόσθεσε.

Η βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα ανέφερε: "Προβάλλουμε τις προτάσεις μας, αναδεικνύουμε τις θέσεις μας. Ενσωματώνουμε την αυτοκριτική μας εποικοδομητικά στα επιχειρήματα του επερχόμενου αγώνα".

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα