Σάββατο, 04 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στη Χαλκιδική ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Σάββατο τη Χαλκιδική, ενώ αργά το απόγευμα θα μπει στο Άγιο Όρος και θα παραμείνει όλη την ημέρα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που πλέον έχει οριστικοποιηθεί το Σάββατο στις 10:45 το πρωί θα βρεθεί στα Νέα Μουδανιά για να συνομιλήσει με τους πολίτες και στη συνέχεια, στις 11.30 θα επισκεφθεί την παραλία της Νικήτης.

Λίγο αργότερα, στις 12:45 θα κάνει στάση και στην Ιερισσό, όπου αναμένεται να γευματίσει εκεί το μεσημέρι.

Το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο θα μεταβούν στο Άγιο Όρος, όπου αναμένεται να τον υποδεχτούν υποδεχτούν τα μέλη της Ιεράς Επιστασίας και ο Πρωτοεπιστάτης, Χριστοφόρος Ιβηρίτης.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος ως αρχηγός πολιτικού κόμματος, οπότε δεν μπορεί να τον δεχτεί η Ιερά Κοινότητα, καθώς συναντά μόνο εν ενεργεία αρχηγούς κρατών και πρωθυπουργούς.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα