Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Ιερό Λείψανο του Τιμίου Προδρόμου υποδέχτηκε η ενορία της παραλίας Διονυσίου -ΦΩΤΟ-

Με τη δέουσα βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και με πρωτοφανές για τα δεδομένα της μικρής ενορίας της παραλίας Διονυσίου, πλήθος πιστών προσκυνητών, εορτάστηκε η πανύγηρις του Ιερού Παρεκκλησίου Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παραλίας Διονυσίου.

Επίκεντρο των εορταστικών ακολουθιών φέτος ήταν η έλευση του Ιερού Λειψάνου Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, του Πολιούχου της ενορίας Τιμίου Προδρόμου Παραλίας Διονυσίου.


Για πρώτη φορά από την ίδρυση της ενορίας της παραλίας Διονυσίου, το λείψανο του Τιμίου Προσρόμου επισκέφτηκε την ενορία, ευλογώντας και κατά την παραμονή του στο Ναό, όπου πλήθη πιστών από κάθε γωνιά προσήλθαν να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του, αλλά καί κατά τη χθεσινή Λιτανεία του Ιερού Λειψάνου του στους δρόμους και την πλατεία της παραλίας Διονυσίου.

Παρέστησαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Διονυσίου, ο πρόεδρο του Συλλόγου Παραδοσιακού Χορού Διονυσίου, ο πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κουφίδης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα