Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ν.Μουδανιά: Θήλασαν τα παιδιά τους στην πλατεία

Tαυτόχρονος δημόσιος θηλασμός πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία των Ν. Μουδανιών στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας εβδομάδας θηλασμού.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα υποστήριξης & προαγωγής υγείας Μητέρας – Παιδιού με τη στήριξη του Δήμου Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας.


Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση, αφύπνιση και υποστήριξη των νέων μητέρων για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Ακόμη, δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες.


Ο Δήμος διαθέτει δωρεάν στις επίτοκες την ειδική συσκευασία φύλαξης βλαστοκυττάρων στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων του νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης. Για πληροφορίες καλείτε στο 23733 50504 ή 50233.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα