Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του βουλευτή Γ.Γιώργου με τον Γ.Γ. Τουριστικής Ανάπτυξης

Η ανάπτυξη της Χαλκιδικής και ειδικότερα μέσα από τον Τουρισμό βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του βουλευτή Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργου με τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής Ανάπτυξης, Μύρωνα Φλουρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν:
- Το Ειδικό Χωροταξικό του Τουρισμού
- Η πρόσκληση για χρηματοδότηση εργασιών ολοκλήρωσης-βελτίωσης τουριστικών λιμένων, μέσω του Ταμείου Ανάπτυξης που είναι στον αέρα από τις 25/10/2023
- Η πρόσκληση προσβασιμότητας που πρόκειται να βγεΙ στον "αέρα" από το ίδιο Ταμείο το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς και τις προσκλήσεις για τον Ορειβατικό τουρισμό και τις Αγροδιατροφικές δράσεις στα πλαίσια ενίσχυσης του αγροτουρισμού και τέλος
- Θέματα που δεν είναι της ευθύνης-αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού, αλλά χρειάζεται η γνωμοδότησή του για την προώθησή τους όπως π.χ θέματα αδειοδότησης λειτουργίας των ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή της Ολυμπιάδας.

«Η πορεία προς την ανάπτυξη της Χαλκιδικής μας στον τουρισμό, μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον έχει ως προϋπόθεση την συνεργασία μας με υπηρεσιακούς και κυβερνητικούς παράγοντες. Ευχαριστώ τον κ. Φλουρή και για την εποικοδομητική κουβέντα, αλλά και για την πρόθεσή του να ξανασυναντηθούμε μετά τις γιορτές στην Θεσσαλονίκη και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο να συζητήσουμε έναν νέο σχεδιασμό για τον τουρισμό που θα προκύψει μέσα από διάλογο με τις νέες Αυτοδιοικητικές Αρχές Α’και Β’ Βαθμού», δήλωσε ο κ. Γιώργος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα