Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συναντήθηκαν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος και Ζωγράφου

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, στο γραφείο του στην Αθήνα είχαν ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, η αντιπεριφερειάρχης, Κατερίνα Ζωγράφου και αντιπροσωπεία ελαιοπαραγωγων της Χαλκιδικής.

Θέματα της αγροτικής παραγωγής απασχόλησαν τη συζήτηση, όπως η δυσμενής κατάσταση της εκτατικής κτηνοτροφίας, νομοθετικές ρυθμίσεις για τους νέους αγρότες, ζητήματα πολιτικής γης, η λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ και φυσικά οι ενέργειες για αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών από τη φετινή έντονη ακαρπία της ελιάς.

Ο κ. Γιώργος ανέφερε: "Η επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ετοιμάστηκε εδώ και μέρες με στόχο και σκοπό να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο οργανωμένοι. Η αλήθεια είναι ότι καταφέραμε να δώσουμε την εικόνα ομάδας που δεν κατέβηκε για «να κατέβει»,αλλά για να ενημερώσουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν. Η συζήτηση μεταξύ του Υπουργού κου Αυγενάκη (που έγινε παρόντος του Γ.Γ κου Παπαγιαννίδη και διήρκεσε πάνω από μια ώρα) και της ομάδας μας που απαρτιζόταν απο την Αντιπεριφερειάρχη κα Ζωγράφου, εκπροσώπους των αγροτών-ελαιοπαραγωγών του νομού μας καθώς και της ΑΝΕΤΧΑ, έθεσε τις βάσεις ενός ειλικρινούς διαλόγου και μιας συνεργασίας που βρίσκεται ακόμη στην αρχή.Τίποτα δεν θα αφήσουμε στην τύχη,ο αγώνας για το καλύτερο αποτέλεσμα συνεχίζεται!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα