Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Πάνας ζητεί τη συνέχιση λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας στη Ν. Καλλικράτεια

Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον υπουργό Ανάπτυξης κατέθεσε ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, ζητώντας τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.


Στην παρέμβασή του αναφέρει πως σύμφωνα με τον Σύλλογο Νέων Επαγγελματιών Δημοτικής Ενότητας Καλλικράτειας υπάρχουν πληροφορίες για τη διακοπή λειτουργίας του Τραπεζικού Υποκαταστήματος στα μέσα Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, προκαλώντας γενικότερη αναστάτωση στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και στις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες της περιοχής.


Επίσης ο κ. Πάνας  τονίζει πως τα προβλήματα που θα προκύψουν στην εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών θα είναι τεράστια, καθώς το μόνο σίγουρο θα είναι η πολύωρη ταλαιπωρία με οικονομικές απώλειες και σπατάλη χρόνου για το σύνολο των πολιτών, ενώ θα οδηγηθεί η ευρύτερη περιοχή σε γενικότερη υποβάθμιση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα