Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

32ο Money Show - Κοινή δράση για τη στήριξη της Χαλκιδικής

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του 32ου Money Show Thessaloniki, όπου παρουσιάστηκαν τα συμπεράσματα του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική το Σεπτέμβριο που πέρασε.


Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και Τομεάρχης Παραγωγικών Φορέων ΠΚΜ Γιάννης Κουφίδης, το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να δουλεύει προς την κατεύθυνση των συνεργασιών και των συνεργειών, θα συμμετέχει σε κάθε δράση για την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου, δεδομένου ότι η ανάπτυξη και στήριξη της επιχειρηματικότητας απαιτεί λύσεις σε θέματα υποδομών.


Στην εκδήλωση αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά, ο ενωτικός και συνεκτικός ρόλος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής μεταξύ των φορέων, για συνεργασία και κοινή αντιμετώπιση των μεγάλων και σοβαρών θεμάτων της Χαλκιδικής.

Στην παρουσίαση είχαν προσκληθεί οι βουλευτές Χαλκιδικής και όλοι οι εκπρόσωποι Α' και Β' βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης. Μας τίμησαν με την παρουσία τους και με τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους ο βουλευτές Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, οι Δήμαρχοι, Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος και οι νεοεκλεγμένοι Πολυγύρου Γιώργος Εμμανουήλ και Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης.

Στο πάνελ ομιλητών συμμετείχε και ο Χρήστος Βλαχοκώστας, Αν. Καθηγητής Μηχανολόγων-Μηχανικών ΑΠΘ και μέλος της οργανωτικής ομάδας του Συνεδρίου.

Από το το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετείχαν ο Α' Αντιπρόεδρος Στέλιος Χούτας, τα μέλη Κορίνα Ζολλά και Ρίτσα Χατζησταματίου, μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, o Εκπρόσωπος της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πολυγύρου, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Χαλκιδικής, εκπρόσωποι της ΑΝΕΤΧΑ, των Ελληνικών Λευκόλιθων, Συλλόγων και Σωματείων Επαγγελματιών της Χαλκιδικής, Δημοσιογράφοι, στελέχη και συνεργάτες του Επιμελητηρίου, και κοινό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα