Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χρηματοδότηση 1,2 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές στο Δήμο Κασσάδρας

Με το ποσό του 1.200.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Κασσάνδρας υποβάλλοντας σχετική πρόταση σε πρόγραμμα Αποκατάστασης Ζημιών σε υποδομές και παραλιακό μέτωπο από φυσικές καταστροφές («Πρόγραμμα Φυσικών Καταστροφών για τους ΟΤΑ Α' ΚΑΙ Β' ΒΑΘΜΟΥ_VI)

Η ένταξη και η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα επετεύχθη κατόπιν ολοκληρωμένης και αιτιολογημένης παρέμβασης της διοίκησης του Δήμου σε άμεση συνεργασία με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο. Το ποσό της χρηματοδότησης θα κατευθυνθεί σε ζωτικής σημασίας εργασίες που αποκαθιστούν τμήματα του παραλιακού μετώπου της Κασσάνδρας και δίκτυα υποδομών που υπέστησαν ζημίες από πρόσφατες θεομηνίες.

«Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να διεκδικούμε πόρους για την Κασσάνδρα, που θα στοχεύουν στην ασφάλεια και την προστασία των δημοτών μας. Είναι προτεραιότητα για τη διοίκησή μας η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου που έχει πληγεί πολλές φορές και σε πολλούς οικισμούς. Είναι ευχάριστο που βρίσκουμε ανταπόκριση στο πρόσωπο του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιου, με τον οποίο συνεργαζόμαστε στενά όσον αφορά τα δίκαια αιτήματα του Δήμου», τόνισε σε δήλωσή της η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα