Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Τραγωδία στη Χαλκιδική - 86χρονος πνίγηκε στην παραλία Γυαλάκι στα Πυργαδάκια

Σοκ και θλίψη προκάλεσε το απόγευμα της Τετάρτης στη Χαλκιδική ο πνιγμός ενός 86χρονου Έλληνα λουόμενου στην παραλία Γυαλάκι – Πυργαδάκια.

Ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες του Λιμενικού Όρμου Παναγιάς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες διάσωσης, ο 86χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η Λιμενική Αρχή διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του πνιγμού, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Το τραγικό περιστατικό υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά τον κίνδυνο των θαλάσσιων λουτρών, ιδιαίτερα για ηλικιωμένους και άτομα με προβλήματα υγείας.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλογου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα