Μήνυμα ζωής έστειλαν χθες οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πολυγύρου, μοιράζοντας κράνη σε διερχόμενους οδηγούς δικύκλων σε Νικήτη και Γερακινή. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους» και είχε στόχο να υπενθυμίσει ότι το κράνος σώζει ζωές.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, θέλοντας να αναδείξει τη σημασία της χρήσης προστατευτικού κράνους για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας, συνεχίζει την καμπάνια ευαισθητοποίησης για όλους τους αναβάτες δικύκλων και Ε.Π.Η.Ο. (Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων).
«Το κράνος δεν είναι αξεσουάρ, είναι η ασπίδα σου» τόνισαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στους πολίτες όχι για να τους ελέγξουν, αλλά για να τους προστατεύσουν.