Συναντήσεις με φορείς στον Πολύγυρο και επισκέψεις στο Νοσοκομείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προέδρου της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία».
Τη Χαλκιδική θα επισκεφθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», στο πλαίσιο περιοδείας της στην περιοχή.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από το Κίνημα, η επίσκεψη θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί στον Πολύγυρο, με συνάντηση με φορείς και μέλη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.
Στις 15:00 είναι προγραμματισμένη επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ στις 17:00 η Μαρία Καρυστιανού θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου.
Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ
Η επίσκεψη στη Χαλκιδική πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του προγράμματος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» στη 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 10 Σεπτεμβρίου.
Κατά την παρουσίαση, η κ. Καρυστιανού έθεσε στο επίκεντρο, σύμφωνα με τις θέσεις που παρουσίασε το Κίνημα, το κράτος δικαίου, τη δικαιοσύνη, τη δημογραφική πολιτική, την εθνική ασφάλεια, την οικονομία και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Κεντρικό μήνυμα της παρουσίασης ήταν η «κάθαρση και λογοδοσία».
Η περιοδεία στη Χαλκιδική αναμένεται πλέον να δώσει έμφαση σε επαφές με τοπικούς φορείς και σε επισκέψεις σε δύο βασικές δομές του Πολυγύρου, το Νοσοκομείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.









