Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Avaton Luxury Villas Resort στην Κομίτσα βραβεύτηκε στα World Travel Awards!

Στην τελετή απονομής των 24ων World Travel Awards που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Εθνογραφικό Μουσείο της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία βραβεύτηκε το Avaton Luxury Villas Resort που βρίσκεται στην παραλία της Κομίτσας, στα Ν. Ρόδα.

 

Στη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων που χαρακτηρίζονται ως τα Oscars της Τουριστικής Βιομηχανίας, το Avaton Luxury Villas Resort απέσπασε το βραβείο για τις Kορυφαίες Ξενοδοχειακές Κατοικίες στην Ελλάδα (Greece’s Leading Hotel Residences).

 

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν υποψήφιες ηχηρές αντίστοιχες εταιρίες όπως η Elounda Peninsula All Suite Hotel. Στο παρελθόν στα World Travel Awards έχουν βραβευτεί «κολοσσοί» του τουρισμού όπως η Hilton, Ritz, British Airways, Marriott, Intercontinental κ.ά.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η ξενοδόχος του Avaton Luxury Villas Resort, Ναταλία Χαντζή, δήλωσε: «Η βράβευση μας από τα World Travel Awards αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας και τοποθετεί το Avaton Luxury Villas Resort σε υψηλή θέση στο χάρτη του παγκόσμιου πολυτελούς τουρισμού».

 

Το Avaton Luxury Villas Resort, που άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2015, είναι ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθωνα Χαλκιδικής, που αποτελείται από 16 βίλες εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένα sunbeds που απογειώνουν την αίσθηση χαλάρωσης μέσα σε μεσογειακούς κήπους που οδηγούν σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία.

 

Επιπρόσθετα, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα γεύμα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας στο resident only εστιατόριο του resort συνοδευόμενο με κρασί που προτείνεται από τον εξειδικευμένο sommelier και food pairing expert σε έναν καταπράσινο λόφο με θέα τα κρυστάλλινα νερά. Το Avaton σε μόλις δύο ολοκληρωμένες σεζόν λειτουργίας κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου με αφιερώματα και φωτογραφίσεις σε έντυπα όπως Condé Nast Traveller, VOGUE, BBC Good Food, Master Chef κ.ά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα