Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας Μ. Καρράς εγκαινίασε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Τα εγκαίνια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Ν. Προποντίδας πραγματοποιήθηκαν από το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, παρουσία των 35 ενήλικων εκπαιδευόμενων, των συγγενών τους, των εκπαιδευτικών του Σ.Δ.Ε. Δήμου Ν. Προποντίδας και της διεύθυνσης του 2ου  Γυμνασίου Ν. Μουδανιών όπου στεγάζεται.

 

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας τόνισε:

“Ως Δημοτική Αρχή πετύχαμε τη δημιουργία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Ν. Προποντίδας και είμαστε περήφανοι που σήμερα εγκαινιάζουμε ένα καινοτόμο, Δημόσιο, Δωρεάν Σχολείο, για την Εκπαίδευση των ενηλίκων οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και αποτελεί μια πραγματική δεύτερη ευκαιρία για εσάς. Με τη φοίτηση σας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Ν. Προποντίδας, σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε γνώσεις και το σημαντικότερο, να βελτιώσετε την πρόσβαση στην αγορά εργασίας“.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα