Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Θα ανοίξουν κανονικά τα σχολεία στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Κανονικά φαίνεται πως θα ανοίξουν τα σχολεία του δήμου Νέας Προποντίδας που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία της 10ης Ιουλίου.

 

Ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι 23 σχολικά κτίρια του Δήμου του που είχαν βλάβες, δεν επιδιορθώθηκαν, διότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δεν είχε στείλει τα απαιτούμενα κονδύλια. Ως εκ τούτου δεν θα αναλάμβανε ο ίδιος την ευθύνη να τα ανοίξει.

 

Μια βδομάδα μετά, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης στα κτίρια που υπέστησαν ζημίες και μάλιστα με πυρετώδεις ρυθμούς για να είναι έτοιμα με το πρώτο κουδούνι στις 11 Σεπτεμβρίου. 

 

Ο δήμαρχος Μ. Καρράς σε δήλωσή του ευχαρίστησε υπουργό  Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη για την ευαισθησία που επέδειξαν εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη πίστωση, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να ξεκινήσει απρόσκοπτα η νέα σχολική χρονιά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα