Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Πάνας στον αγιασμό των σχολείων της Ν. Καλλικράτειας

Στον αγιασμό του Λυκείου και του Γυμνασίου Νέας Καλλικράτειας βρέθηκε το πρωί ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας, ευχόμενος σε όλους καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

 

"Βρέθηκα σε χώρους γνώριμους για εμένα είτε ως μαθητής , είτε ως εκπαιδευτικός. Η προσωπική συγκίνηση μεγάλη. Καλή σχολική χρόνια σε όλους τους μαθητές , εκπαιδευτικούς και γονείς" σχολίασε ο κ. Πάνας.

Σε μήνυμά του ο βουλευτής αναφέρει: 

 

«Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα δάσκαλοι, καθηγητές, μαθητές και γονείς να έχουν υγεία, δημιουργικό πνεύμα και διάθεση να μεταδώσουν τη γνώση οι μεν, να την αποδεχτούν οι δε.

Θέλω ακόμη να εκφράσω την αμέριστη στήριξή μου στο εκπαιδευτικό δυναμικό το οποίο μέσα στις τόσες ελλείψεις και στις αντιξοότητες καταφέρνει κάθε χρονιά να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Και το γνωρίζω καλά αυτό διότι κι εγώ προέρχομαι από τον χώρο της εκπαίδευσης.

Στους μαθητές, που είναι το πιο παραγωγικό και ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας, θέλω να πω να σέβονται τους δασκάλους, τους γονείς τους αλλά και ο ένας τον άλλον και να μην το βάζουν ποτέ κάτω ανεξαρτήτως των μαθησιακών επιδόσεών τους. 

Στους γονείς, θέλω να ευχηθώ δύναμη και υπομονή ώστε να υποστηρίζουν τα παιδιά τους στις δυσκολίες και να τα βοηθούν να εξελίσσονται σαν προσωπικότητες.

Το σχολείο μαζί με την οικογένεια είναι οι βασικοί πυλώνες οικοδόμησης των ανθρώπινων αρχών και αξιών και η Πολιτεία πρέπει να στηρίζει αυτούς τους θεσμούς πάση θυσία και διαχρονικά. Για αυτό το σκοπό θα εργαστώ κι εγώ προσωπικά με κάθε όπλο που μου προσφέρει ο κοινοβουλευτικός μου ρόλος.

Καλή αρχή!».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα