Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γήπεδα 5x5 στο Λάκκωμα και στη Ν. Γωνιά

Υπογράφηκαν από τον δήμαρχο Ν.Προποντίδας Μανώλη Καρρά και τον ανάδοχο εργολάβο οι συμβάσεις για την κατασκευή δύο γηπέδων 5Χ5, το ένα στην κοινότητα Λακκώματος (Ο.Τ. 47, αρ. οικ. 378) και το άλλο στον οικισμό Ν. Γωνιάς (Ο.Τ. 32) με προϋπολογισμό το καθένα 148.350 €. Η χρηματοδότηση θα προέλθει από ιδίους πόρους.

 

Το κάθε έργο περιλαμβάνει πέρα από την κατασκευή του γηπέδου, κατασκευή περίφραξης και υπόβασης του αγωνιστικού χώρου, διάστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα και τοποθέτηση τερμάτων.

 

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση φωτισμού του γηπέδου θα γίνει με προβολείς τεχνολογίας “LED”, ώστε να επιτευχθούν: μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων, μηδενισμός της ακτινοβολίας και της θερμότητας, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, θα διασφαλίζεται η απρόσκοπτη είσοδος των ΑΜΕΑ τόσο στην κεντρική είσοδο όσο και στον αγωνιστικό χώρο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα