Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα ΕΛΤΑ Αγ. Νικολάου

Μετά την αναφορά που κατέθεσε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα στις 7.8.2019, κατόπιν ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας σε σχέση με το θέμα της απρόσκοπτης λειτουργίας του ταχυδρομικού υποκαταστήματος του Αγίου Νικολάου, ο πρόεδρος των ΕΛΤΑ, Πολυχρόνης Γριβέας διαβεβαιώνει ότι αυτό θα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. 

 

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΣ των ΕΛΤΑ στην απάντησή του “το ταχυδρομικό υποκατάστημα του Αγίου Νικολάου συνεχίζει να παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, στο οποίο απασχολούνται μία υπάλληλος η οποία εκτελεί το έργο της συναλλαγής και μία μονάδα έργου η οποία εκτελεί το έργο της διανομής ταχυδρομικών αντικειμένων. Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι τα ΕΛΤΑ, ως Φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, παρακολουθούν το ταχυδρομικό δίκτυο της περιοχής όπως άλλωστε γίνεται με όλες τις περιοχές της χώρας και μεριμνούν πάντοτε για την ικανοποίηση των ταχυδρομικών αναγκών της χώρας”.

Η κ. Μάλαμα σημειώνει: "Υπογραμμίζεται ότι χρέος της κυβέρνησης, της διοίκησης των ΕΛΤΑ κι επιθυμία της τοπικής κοινωνίας είναι να διαλυθεί κάθε αμφιβολία σε σχέση με την λειτουργία του τοπικού υποκαταστήματος στον Άγιο Νικόλαο και να στηριχθούν οι τοπικές και αναπτυξιακές ανάγκες της περιοχής σε ότι αφορά το ταχυδρομικό έργο της περιοχής" .


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα