Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το ενδιαφέρον Βαγιωνά για σχολείο της Θεσσαλονίκης, τα ερωτηματικά και οι απαντήσεις

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς πριν λίγες μέρες κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ζητούσε ενημέρωση για τη μη σύσταση τμήματος ένταξης στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, παρά το ότι υπάρχουν μαθητές που αποδεδειγμένα το έχουν ανάγκη. 

Πολλοί τότε στη Χαλκιδική αναρωτήθηκαν γιατί ενδιαφέρθηκε ο Γιώργος Βαγιωνάς για ένα σχολείο της Θεσσαλονίκης, ενώ υπάρχουν πολλά προβλήματα και στον τομέα της Παιδείας στη Χαλκιδική.

Για παράδειγμα, ο Γρηγόρης Τάσιος, εξέφρασε δημόσια την ίδια απορία με ένα σχόλιό του στο facebook:

Ο κ. Βαγιωνάς σήμερα απαντά με μια δήλωσή του:

"Σχετικά με την ερώτησή μου προς το Υπουργείο Παιδείας για το 27ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, έχω να σημειώσω τα εξής:

Για το θέμα ενημερώθηκα, όταν με προσέγγισαν Χαλκιδικιώτες με καταγωγή από τη Στρατονίκη που ζουν στη Θεσσαλονίκη και το παιδί τους φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο. Σαφέστατα, υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα στα σχολεία του Νομού μας, για τα οποία είμαι ενήμερος, τα παρακολουθώ και δρω αναλόγως κάθε φορά.  Αυτό που θα ήθελα, όμως, να τονίσω είναι πως τα παιδιά είναι παιδιά από όποιο μέρος κι αν κατάγονται. Τα προβλήματα τους επιβάλλεται να μας απασχολούν όλους και να προσπαθούμε για την επίλυση τους".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα