Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο Σιθωνίας

Υπογράφηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Ιωάννη Γιώργο,  η σύμβαση του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση καταστραμμένων τμημάτων οδοστρώματος του Οδικού δικτύου Δήμου Σιθωνίας»,  προϋπολογισμού 1.700.000,00 ευρώ.


Πρόκειται για ένα έργο  που θα εστιάσει στην επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν μετά από τις πλημμύρες του 2017. Ειδικότερα αφορά στην επισκευή των κατεστραμμένων τμημάτων του οδικού δικτύου καθώς επίσης και την αποκατάσταση  των τεχνικών των οδών. 


Σκοπός των εργασιών που θα εκτελεστούν είναι η ασφαλής διέλευση των οχημάτων από το οδικό δίκτυο,  καθώς και η αποκατάσταση της παροχετευτικότητας των τεχνικών της οδού.    


  Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με δήλωσή του τόνισε τα εξής: “Έπειτα από τις έντονες βροχοπτώσεις,  που έλαβαν χώρα τον Ιούλιο του 2017 σε περιοχές της Σιθωνίας, με  αποτέλεσμα  έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και τις συνέπειες αυτών  σε δίκτυα και υποδομές,  προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την χρηματοδότηση ενός έργου,  που αφορά στην αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων του οδικού δικτύου, σε διαγραμμίσεις  και σε αποκατάσταση των τεχνικών των δρόμων έτσι ώστε να είναι ασφαλής η κυκλοφορία των οχημάτων.  Αυτό είναι το πρώτο από μία σειρά έργων των οποίων η χρηματοδότηση εγκρίθηκε και έχουν αρχίσει οι διαδικασίας συμβασιοποίησης τους για την αποκατάσταση και θωράκιση της Χαλκιδικής από ανάλογα συμβάντα.”


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα