Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Ν. Προποντίδας στην Αλβανία

Στις αποθήκες της αρχαιότερης πόλης της Αλβανίας, το Δυρράχιο, που ήταν η πόλη που επλήγη περισσότερο από τον σεισμό στις 26/11/2019 παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Ν. Προποντίδας. Ο Δήμος μετά από δημόσια πρόσκληση, κατάφερε να συγκεντρώσει τρόφιμα, ρούχα, κλινοσκεπάσματα και νερά, τα οποία παραδόθηκαν στον προορισμό τους τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

 

Την αποστολή του Δήμου συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Χάρης Σαρόγλου, ο Γενικός Γραμματέας Αστέριος Ταμπούρλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Κιλήτσος. Εκεί τους υποδέχθηκαν θερμά ο Αντιδημάρχος Φλόριαν Ταχίρι (Florjan Tahiri) και ο Αντιπεριφερειάρχης Άλμπερτ Κουκάσι (Albert Kukasi).

 

Μετά την παράδοση ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί ακόμη και σήμερα στην πόλη. “Σας ευχαριστούμε πολύ τόσο για τη βοήθεια, όσο και για την τιμή που μας κάνετε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Δυρραχίου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα