Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κλειστό για δυο μέρες το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης, λόγω γρίπης

Κλειστό θα παραμείνει την Πέμπτη και την Παρασκευή 30 και 31 Ιανουαρίου το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης και το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Νικήτης, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων γρίπης και γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί τα παιδιά του Σχολείου.

Ο Δήμος Σιθωνίας σε συνεννόηση με το Σύλλογο Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης, αποφάσισαν ομόφωνα να κλείσει το σχολείο για δύο μέρες και να γίνει απολύμανση του κτηρίου.

 

"Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αυξητική τάξη ασθενών μαθητών στο σχολείο μας και την Τετάρτη το πρωί διαπιστώθηκε ότι απουσίαζαν από το σχολείο πάνω από 70 μαθητές λόγω ασθένειας. Υπήρξε ανησυχία γι΄αυτό ελήφθη η απόφαση να κλείσει το σχολείο και να γίνει απολύμανση" ανέφερε στο halkidikinews.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, Έλλη Σαλιάρη.

 

 Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπ. Ντέμπλας, αποφάσισε το κλείσιμο του σχολείου "εξαιτίας της έξαρσης των εποχιακών ιώσεων, του μεγάλου αριθμού απουσιών που ανέρχεται σε ποσοστό 35% επί του συνόλου των μαθητών".  Για το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο που θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή, από τα 59 νήπια που φοιτούν τα 28 απουσιάζουν λόγω ασθένειας.

Στο μεταξύ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εφοδίασε από τις αρχές της εβδομάδας αντισηπτικά χεριών το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης. 

 

 Να σημειωθεί ότι την αύριο Πέμπτη θα γίνει κανονικά η προγραμματισμένη αιμοδοσία που διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Γυναικών Νικήτης, ο Αθλητικός Σύλλογος ''οι Σίθωνες'', ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης και ο Σύλλογος Γονέων του Νηπιαγωγείου Νικήτης,  από τις 09:30 έως τις 13:30.

 




booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα