Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κενές θέσεις φαρμακείων στη Χαλκιδική

Τον αριθμό των κενών θέσεων φαρμακείων του Ν. Χαλκιδικής ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Δείτε τις κενές θέσεις ανα Δήμο είναι: 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή ηλεκτρονικά στο e-mail της Υπηρεσίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του μηνός Φεβρουαρίου 2020.

- Σχετικά με τη σειρά προτίμησης μεταξύ φαρμακοποιών, που επέδωσαν αίτηση για την συγκεκριμένη θέση την ίδια ημέρα, είναι σε ισχύ οι διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.1963/1991 «Τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων της φαρμακευτικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 138/Α/20-09-1991).

-  Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ημέρα αργίας, πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

-  Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά πέραν του ωραρίου εργασίας, ήτοι μετά την15:00μμ, πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην προϊσταμένη της Υπηρεσίας Δαρείου Ευγενία (τηλ: 2371351233 )


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα