Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Πάνας ζητεί στήριξη των δομών υγείας της Χαλκιδικής λόγω κορωνοϊού

 Σε μία σειρά πρωτοβουλιών προχώρησε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πανδημίας στη Χαλκιδική.



Η πρώτη αφορά επιστολή που στάλθηκε στον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια Βασίλη με την οποία ζητεί, έπειτα από δέσμη προτάσεων που κατέθεσα, τη συνδρομή για την ενίσχυση και στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και των Κέντρων Υγείας όλου του Νομού, ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία σε τοπικό επίπεδο.


Η δεύτερη επιστολή απευθύνεται στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Τζιτζικώστα Απόστολο και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Χαλκιδικής κ.Γιώργο Ιωάννη, προκειμένου να συντονιστεί η πρώτη τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση της παρούσας κατάστασης στο Νομό και για την οργάνωση ενός συνολικού σχεδίου δράσης, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και οι φορείς υγείας του Νομού.

Σήμερα κατόπιν επαφών με τους φορείς υγείας στη Χαλκιδική, ο κ. Πάνας ζήτησε τη λήψη άμεσων μέτρων για θωράκιση των δημόσιων δομών Υγείας στο νομό μας.


Επίσης ζήτησε από τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο, να συντονίσουν τηλεδιάσκεψη με μοναδικό θέμα την ενημέρωση για την κατάσταση των δομών υγείας στη Χαλκιδική.


"Οφείλουμε συνολικά ως θεσμικοί εκπρόσωποι, να αναλάβουμε από κοινού πρωτοβουλίες και να συστρατευτούμε την κρίσιμη αυτή περίοδο για τη Χαλκιδική μας" επισημαίνει ο κ. Πάνας


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα