Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του βουλευτή Απόστολου Πάνα στο Δήμο Κασσάνδρας

Τον βουλευτή Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ. Απόστολο Πάνα υποδέχθηκε στο δημαρχείο Κασσάνδρας η δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά και μέλη της δημοτικής διοίκησης. 

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας καθώς στο πλαίσιο των Κοινοβουλευτικών δράσεων του Βουλευτή οι επισκέψεις του στους δημάρχους της Χαλκιδικής έχουν στόχο το γόνιμο διάλογο για τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου με σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας έθεσε μία σειρά ζητημάτων στον κ. Πάνα με πρώτο και κρισιμότερο την ένταξη και της Κασσάνδρας στο δίκτυο υδροδότησης από το Φράγμα του ποταμού Χαβρία,που αποτελεί ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο της Χαλκιδικής, ικανό να εξασφαλίσει την αειφόρο ανάπτυξη και την οικονομική - κοινωνική αναβάθμιση του τόπου.

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να προωθήσει το αίτημα του δήμου Κασσάνδρας όπως παράλληλα συζητώντας με τη δήμαρχο για επιμέρους ζητήματα λειτουργίας των Ο.Τ.Α, ανάπτυξης κοινωνικών δόμων αλλά και για το θέμα της επικείμενης λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων μετά το πλήγμα που υφίσταται η χώρα λόγω Κορονοιού, δεσμεύτηκε ότι κοινοβουλευτικά θα βοηθήσει την Κασσάνδρα.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα