Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύσκεψη των φορέων της Χαλκιδικής ενόψει τουριστικής περιόδου

"Χρειάζεται να υπάρχει ο απαραίτητος σχεδιασμός για να προλάβουμε προβλήματα σχετικά με διαχείριση πιθανού κρούσματος σε τουρίστα", δήλωσε στο Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ3 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος.

 

Από τη Χαλκιδική, ο επικεφαλής της ΠΟΞ επισήμανε ότι η Βόρεια Ελλάδα αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες περίπου στις 20 Ιουνίου, καθώς από τις 15 του μηνός θα ανοίξουν τα χερσαία σύνορα για επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

 

Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη σύσκεψη στο νομό Χαλκιδικής με την Περιφερειακή Ενότητα, το Επιμελητήριο, τον Ιατρικό Σύλλογο και άλλους φορείς, καθώς και με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. "Δεν χρειάζεται πανικός, παρά μόνο καλή οργάνωση" δήλωσε ο κ. Τάσιος, "ώστε να υπάρξει υγειονομική θωράκιση με κατάλληλο σχέδιο δράσης, το οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει τεστ ανίχνευσης Covid από κινητά συνεργεία, ενίσχυση της δημόσιας υγείας με περισσότερους γιατρούς και προσωπικό του ΕΚΑΒ και ό,τι άλλο κρίνεται απαραίτητο "για να αισθάνονται οι εργαζόμενοι και οι πελάτες μας ασφαλείς".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα