Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έτοιμα τα εποχικά κέντρα Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε Πλανά και Σάρτη

Ο Δήμος Πολυγύρου τηρώντας τις υποσχέσεις του απέναντι στην πολιτεία, ολοκλήρωσε άμεσα τις εργασίες ανακαίνισης και λειτουργίας του Πυροσβεστικού Εποχικού Κέντρου στην περιοχή των Πλανών.

 

Θα ακολουθήσει η σχετική παραλαβή- παράδοση του κέντρου.

Ο δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος δήλωσε: "Θεωρούμε ότι η νέα αυτή Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου καθώς ενισχύεται η πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή. 

Ευχή όλων μας είναι να μη χρειαστεί η επέμβαση των Πυροσβεστών αλλά το «Προλαμβάνειν καλύτερο του Θεραπεύειν».

Την ίδια ώρα έτοιμο είναι και το Πυροσβεστικό Εποχικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στη Σάρτη, το οποία θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της νότιας Σιθωνίας. 

Τη Σάρτη επισκέφθηκαν την Τρίτη ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Β. Ελλάδος, Σπυρίδων Βαρσάμης και ο Διοικητής Π.Υ Χαλκιδικής, Αριστείδης Κατιρτζίδης για να ελέγξουν και να ενημερώσουν σχετικά με το νεοϊδρυθέν Εποχικό Κέντρο και τον προγραμματισμό των εγκαινίων με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας , Ν. Χαρδαλιά. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα