Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά αντιδραστηρίων για τεστ COVID – 19 στο Νοσοκομείο Πολυγύρου

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας COVID - 19 και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, προχώρησε στην προμήθεια αντιδραστηρίων για τη χρήση του υπερσύγχρονου μηχανήματος PCR COVID – 19 που παραχωρήθηκε πρόσφατα από ιδιώτη στο Γ.Ν.Χ.

 

Το PCR COVID – 19 δίνει άμεσα αποτελέσματα ελέγχου, με μέσο χρόνο περίπου μία ώρα και τα συγκεκριμένα αντιδραστήρια είναι υψηλών προδιαγραφών. Η χρήση τους, προς το παρόν θα περιοριστεί σε ασθενείς που εισάγονται στο νοσοκομείο για προεγχειρητικό έλεγχο, στη Μονάδα Τεχνικού Νεφρού, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στη Στεφανιαία Μονάδα αλλά και για επείγοντα περιστατικά.

 

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Χ. Δρ. Κωνσταντίνος Δεδελούδης ευχαρίστησε θερμά την Π.Κ.Μ. -Π.Ε.Χ., και εμένα προσωπικά για το ενδιαφέρον μου και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Γ.Ν.Χ. για την προμήθεια αντιδραστηρίων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του νομού.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος ανέφερε: " Για ακόμη μία φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, στέκεται αρωγός στον τομέα της υγείας του Νομού Χαλκιδικής. Συνεχίζουμε να συνδράμουμε, άμεσα και στο μέτρο του δυνατού, για την κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν.Χ. αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο. Εύχομαι να έρθουν σύντομα καλύτερες μέρες και να μειωθούν στο ελάχιστο οι συνέπειες της πανδημίας".

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ακυρώνονται Χειρουργεία Στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής Λόγω Αδυναμίας Εκτέλεσης Του Test Covid!

 

Νοσοκομείο Χαλκιδικής: "Κανένα Χειρουργείο Δεν Αναβλήθηκε Χωρίς Λόγο Και Εξαιτίας Ελλείψεων"

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα