Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες ελαιοχρωματισμού στα σχολικά κτίρια του Παλιουρίου

Αναβαθμίζει σταδιακά ο Δήμος Κασσάνδρας το διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Παλιουρίου προχωρώντας σε εργασίες ελαιοχρωματισμού όλων των εξωτερικών όψεων του και ορισμένων αιθουσών του.


Πρόκειται  για μια ακόμη παρέμβαση της δημοτικής διοίκησης Κασσάνδρας που στόχο έχει να βελτιώσει την ποιότητα  ζωής των μαθητών και των εκπαιδευτικών και να συντηρήσει το κτίριο αναβαθμίζοντας το αισθητικά αλλά και λειτουργικά.


Τόσο η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων όσο και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου με τη σημαντική βοήθεια και το συντονισμό από την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κασσάνδρας Στέλλα Δάλλα, που είχε και την εποπτεία των εργασιών,  συνεργάστηκαν άψογα προς αυτή την κατεύθυνση.


Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: "Είχαμε δεσμευτεί απέναντι στους κατοίκους του Παλιουρίου ότι θα δώσουμε την αμέριστη προσοχή μας στις ανάγκες της περιοχής. Η όψη του διδακτηρίου αρχίζει να αλλάζει ενώ μετά τον ελαιοχρωματισμό θα ακολουθήσουν και επιπλέον εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου . Ευχαριστούμε και τον κ Αποστόλη Ματάμη που επιπλέον της συμβασιοποιημένης εργασίας του προσέφερε εθελοντικές υπηρεσίες για τον ελαιοχρωματισμό δύο  αιθουσών. Στις κρίσιμες αυτές ώρες της πανδημίας εύχομαι υγεία στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς και τους διαβεβαιώνω ότι είμαστε διαρκώς δίπλα τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα