Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση Μ.Καρρά με τον ΓΓ Πόρων και Υποδομών Οδ. Παπαγιαννίδη

Mε τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Οδ. Παπαγιαννίδη συναντήθηκε στην Αθήνα ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς.

Στη συζήτηση που έγινε, παρουσία και του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Ιωάννη Ελευθερούδη, τέθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στον Δήμο.


Κυριάρχησαν τα έργα που πρόκειται να υποβληθούν άμεσα για χρηματοδότηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και αφορούν «έργα αγροτικής οδοποιίας» και «έργα αρδευτικά».

Προέκυψαν ακόμη μέσα από τη συζήτηση σημαντικά στοιχεία, τα οποία και θα αξιοποιηθούν για την ολοκλήρωση των προτάσεων που θα υποβληθούν από τον Δήμο μας.

Ακόμη, για το έργο «Κατασκευή φράγματος στη θέση Πλατάνια Ν. Τρίγλιας», το οποίο μάλιστα προβλέπεται να δημοπρατηθεί πολύ σύντομα, εξασφάλισα ότι ο Δήμος και οι υπηρεσίες του θα αναλάβουν την υλοποίηση του.


Τέλος, ο κ. Καρράς τον ευχαρίστησε για την ένταξη του έργου: «Βελτίωση υποδομών χερσαίας ζώνης αλιευτικού καταφυγίου Ν. Καλλικράτειας Χαλκιδικής», προϋπολογισμού 2.362.903,23 Ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα