Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

"Συνάντηση Αγάπης" του Ιδρύματος Αγάπης – Στέγη Γερόντων στην Αρναία -ΦΩΤΟ-

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας με την παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια "Συνάντηση Αγάπης" του Ιδρύματος Αγάπης – Στέγη Γερόντων "Η Παναγία του Ακαθίστου" της Μητροπόλης Ιερισσού.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία και την κοπή της Βασιλόπιτα του Ιδρύματος. Στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και η παρουσίαση από τον Δημήτριο Κύρου του βιβλίου «Η ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ» του Πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη, Χρυσοστόμου Μαϊδώνη.


Στο καλλιτεχνικό σκέλος εμφανίστηκε υπό την καθοδήγηση του Παντελή Κουρτίδη, η Νεανική Χορωδία της Εταιρείας Πολιτισμού και Παράδοσης Μεγάλης Παναγίας πλαισιωμένη από νέους από τον Στανό και το Νεοχώρι. Την βραδιά έκλεισε το Χορευτικό Τμήμα Αρναίας του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αριστοτέλη.


Κατά την έξοδο των παρευρισκομένων, στο φουαγιέ του θεάτρου προσφέρθηκε σε όλους κέρασμα από το Διοικητικό Συμβούλιο.


Τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο Ίδρυμα απονεμήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργου, στον Βουλευτή Γεώργιο Βαγιωνά, στον Δήμαρχο Πολυγύρου Αστέριο Ζωγράφο, στις υπαλλήλους Χατζησάρρου Αναστασία και Λειβαδιώτου Χρυσούλα για την βοήθειά τους σε διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Οίκος Ευγηρίας, καθώς επίσης στην Κοινωνική Λειτουργό Ελένη Βούλγαρη και στην νοσηλεύτρια Στέλλα Στεφανή.


Την συνάντηση Αγάπης τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους παραπάνω βραβευθέντες, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής Εμμανουήλ Τσολάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας Γεώργιος Χαϊδευτός, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου και Στυλιανός Βαλιάνος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γεώργιος Διαμαντούδης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ¨Αριστοτέλης¨ Δήμου Πολυγύρου Ιφιγένεια Κυριάκου, Ιερείς, Μοναχές, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

του Στέλιου Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα