Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

12η Συνάντηση Παιδικών Χορευτικών Ομάδων Μακεδονίας -ΦΩΤΟ-

Με  μεγάλη επιτυχία και με την μεγαλύτερη συμμετοχή χορευτικών ομάδων πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά η Συνάντηση Παιδικών Χορευτικών Ομάδων Μακεδονίας που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Μάμα και το Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ το τριήμερο 2,3 και 4 Φεβρουαρίου στις  εγκαταστάσεις του Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ στον Αγ.Μάμα. 

Μικροί χορευτές από περισσότερες από 40 χορευτικές ομάδες από της Μακεδονία, ανέβηκαν στη σκηνή του ΕΠΟΚΑΜ και χόρεψαν Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς. Για ακόμη μία χρονιά συμμετείχε το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα “ 'Άγιος Μάμας” Ξυλιάτου από την Κύπρο.

 

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς στο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ.Μάμα και το ΕΠΟΚΑΜ για την πετυχημένη διοργάνωση και ευχαρίστησε  τους μικρούς χορευτές, τους γονείς τους και τα Δ.Σ των χορευτικών ομάδων για τη συμμετοχή τους, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους συναντήσεις χορευτικών ομάδων, αφού με αυτό τον τρόπο διασώζεται και διαδίδεται η Πολιτιστική κληρονομιά των προγόνων μας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα