Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

"Σταματάμε τη διασπορά εδώ” -Νέο βίντεο με αποδέκτες τους νέους

Στους νέους που επέστρεψαν από τις διακοπές τους και κυρίως σε όσους αγνόησαν τα μέτρα αποτροπής του κορωνοϊού απευθύνεται το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση. 

 

Μέσω του βίντεο, οι αρχές επιδιώκουν να απευθυνθούν κυρίως στους νέους που μπορεί να βρέθηκαν «σε πάρτι και να αγνόησαν τα μέτρα προστασίας» ή ακόμη και να ξέχασαν τον κορωνοϊό. 

 

 

 

«Επιστρέφοντας στο σπίτι σου μπορεί να αγκάλιασες τη μητέρα σου. Να πήρες το λεωφορείο χωρίς να φορέσεις μάσκα. Να είδες φίλους που γύρισαν κι αυτοί από διακοπές. Γιατί δεν ήξερες πως στο πάρτι υπήρχε κρούσμα. Δεν ξέρεις πως μπορεί να είσαι φορέας χωρίς συμπτώματα. Και δεν φαντάστηκες πως θα κολλήσεις τους γονείς σου. Δεν σκέφτηκες πως οι γονείς των φίλων σου θα μπουν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Πως ίσως πληρώσουν το απόλυτο τίμημα. Δεν ήθελες εσύ να βάλεις σε κίνδυνο κανέναν. Κάνε λοιπόν έστω τώρα τη διαφορά. Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Για την επόμενη εισαγωγή σε νοσοκομείο», επισημαίνεται.

 

«Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά. Φοράμε μάσκα παντού. Κρατάμε αποστάσεις. Μένουμε μακριά από ευπαθείς ομάδες. Και σταματάμε εδώ τη διασπορά. Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό», καταλήγει το βίντεο, το οποίο μεταξύ άλλων δημοσίευσε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα