Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκινά αύριο χωρίς προβλήματα η σχολική χρονιά στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Ν. Προποντίδας αύριο και μάλιστα χωρίς προβλήματα στα σχολικά κτίρια.

Οι ζημίες που είχαν προκληθεί από την θεομηνία της 10ης Ιουλίου 2019 έχουν αποκατασταθεί πλήρων από τα συνεργεία του Δήμου.

 

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς, οι όποιες εκκρεμότητες παραμένουν σε μεμονωμένα σχολικά κτίρια- χωρίς να επηρεάζουν τη λειτουργικότητα αλλά και την ασφάλεια μαθητών/εκπαιδευτικών- θα αποκατασταθούν εντός των επομένων ημερών σε ώρες που τα σχολεία δε λειτουργούν.

 

Επίσης, υπάλληλοι του δήμου προχώρησαν σε απαραίτητες εργασίες καθαρισμού, ενώ το πρόγραμμα αγιασμού ανά σχολείο έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ν. Προποντίδας

Την ίδια ώρα σε διαγραμμίσεις των διαβάσεων που βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα των Ν. Μουδανιών προχώρησε ο Δήμος Ν. Προποντίδας ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Επειδή δίδεται ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια των μαθητών τόσο κατά την προσέλευσή τους όσο και κατά την αποχώρησή τους, οι διαγραμμίσεις θα συνεχιστούν σταδιακά σ' όλα τα σχολεία του Δήμου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα